Obsadili jsme 5. příčku

26.05.2010 19:45

Je to sice už delší čas, co je sezóna u konce, ale ke zhodnocení uplynulého ročníku jsem se dostal až teď.

Ačkoli se nám po podzimní části dýchalo velice špatně a předposlední pozice zaváněla nejhorším výsledkem v historii klubu, potvrdilo se pořekadlo, že zajíci se počítají až po honu. Po pokaženém podzimu přišlo jaro, a to bylo naše. Zlepšili jsme hru, doma se častokrát dostali přes magickou hranici 2400 a dokázali trápit i favority. Po celé jaro jsme doma neztratili ani bod a navíc jsme dokázali zvítězit v Českém Meziříčí, ve Vrchlabí, v Hořicích, v Nové Pace a ze Dvora Králového jsme si přivezli bod. Tabulkou jsme stoupali vzhůru a chvilku to vypadalo i na medailovou příčku. Nakonec jsme se museli spokojit s 5. místem, což je vzhledem k podzimní části velký úspěch. Několikrát jsme si posteskli, co že jsme to na podzim předváděli, kdybychom se tehdy aspoň občas přiblížili jarním výsledkům, mohli jsme..., však to znáte.

Sezónu jsme zakončili 15. 5. s kozlem 11°, nakládaným masem, rybou,..., prostě žranicí:-) Dostali jsme se i ke hře honer, kterou jsme ukončili až nad ránem.

Pro příští rok máme požádáno o grant na výměnu kuželek a ustalovačů. Chtěli bychom osadit kuželnu novým typem kuželek. Uvidíme, jak bude naše snaha úspěšná. 

Už v září nám začíná nová sezóna: 2010/2011.

Vyhledávání