Sezóna 2010 - 2011

16.10.2010 07:03

V polovině září jsme vstoupili do nové sezóny. Na úvod nás zastihly dvě těsné porážky. V prvním kole jsme nezvládli začátek zápasu v Nové Pace, a ačkoli dotahováci dělali, co bylo v jejich silách, výraznou ztrátu už nedokázali dotáhnout = 10:6 pro Novou Paku.

Ve druhém kole jsme hostili družstvo Poříčí. Zápas byl napínavý od začátku až do samotného do konce. Rozhodnutí přišlo až v poslední dvojici, když se domácí kapitán protrápil pouze k výkonu 374 a o pět kuželek tak soupeři podlehl, čímž jsme zápas ztratili opět v poměru 6:10.

V Červeném Kostelci jsme konečně smůlu prolomili. Od začátku zápasu jsme měli mírně navrch, přičemž rozhodnutí přišlo v páté dvojici. Zbyněk Fikar si po minulém smolném zápase spravil chuť - první půlka vůbec nepřipomínala VČS - 244, druhá už byla "normální", ale výkon 445 s přehledem na vítězství stačil. Poslední dvojice se měla dohrávat už jen "z povinnosti" - měli jsme náskok 81 kuželek, ale Standa Oubram se neskutečně trápil a zápas pěkně zdramatizoval, naštěstí se v druhé půlce chytil a my podruhé zvítězili.

Páté kolo = jedeme do Hradce Králové a očekáváme výprask. Ačkoli to do Hradce máme nějakých 25km, tak cesta trvala asi hodinu - 15 minut na kraj Hradce a 45minut po totálně ucpaném městě, takže jsme přijeli pozdě... Na padavé kuželně se nám vcelku dařilo, ale domácí nás přesto vůbec k ničemu nepustili. Ve všech duelech jsme prohráli, byť jen o trochu...(o 3 - 24 klacky). Celkově jsme vytvořili rekord kuželny hostů 2550, jenže ani to nám nepomohlo, celkově jsme prohráli o 102 kuželek, ale hlavně 0:16, což bylo vzhledem k předvedeným výkonům docela kruté. Vyzdvihnout bych chtěl výkon Miloše Čížka, který na půlce dokázal vynikajícím výkonem 241 na svého soupeře nahrát 20 kuželek, škoda jen, že ani to ve výsledku k dvěma čestným bodům nestačilo...

Vyhledávání