Uzavření sezóny v Rokytnici

22.04.2011 22:33

Do Rokytnice jezdíme vždycky rádi, a to nejen proto, že se nám tu dobře hraje, ale na kuželně panuje vždy výborná atmosféra. 

V první dvojici nastoupil Petr Slavík, který zahrál velmi pěkných 425. Jenže ani takový výkon na body nestačil - soupeř zahrál 441. Ve druhé dvojici Mírovi Píseckému nevyšla ani jedna dorážka a smolně prohrál o 4 kuželky s Radkem Novákem. Vývoj utkání se nezměnil ani ve třetí dvojici, takže v půli zápasu jsme prohrávali o 62 kuželek a 0:6.

První pomocné bodíky pro Březovice urval Vráťa Fikar ve čtvrté dvojici, který zvítězil nad Karlem Kaprasem 404:386. Tím zavelel k obratu. V páté dvojici se domácí Sláva Trepera protrápil plnými, čehož dokázal M. Fikar využít a zvítězil o 49 kuželek. Před poslední dvojicí byla situace naprosto vyrovnaná. Domácí sice vedli 6:4, ale na kuželky Rokytnice vítězila pouze o jednu. Počty byly jasné, dotahováci si to rozdají o celkové vítězství - kdo vyhraje, ten bere vše. Standa Oubram si v půlce vybudoval drobný náskok 15 dřev. Ve druhé půlce ještě trochu přidal a dokonal obrat zápasu z 0:6 na 10:6 z pohledu Březovic.

Vítězstvím v Rokytnici jsme si došli pro celkové druhé místo v letošním ročníku VČS A. Nad naše síly byl pouze suverenní Hradec Králové. 

Vyhledávání